Актьори от Младежкия театър стават контрольори в градския транспорт

30 Май 2018
Актьори от Младежкия театър  стават контрольори в градския транспорт
Актьори от Младежки театър „Николай Бинев“ се впуснаха в нова вълнуваща роля. Те станаха контрольори за кратко, във връзка със съвместната кампания на Центъра за Градска мобилност и Младежкия театър.

Актьорите Александър Хаджиангелов, Севар Иванов и Ахмед Юмер заедно с контрольорите от ЦГМ,  раздаваха талони за отстъпка на всички редовни пътници по линията на трамвай 7.

Пътниците получили талони в този ден могат да се възползват  от 50% намаление до края на календарната година за всички представления от репертоара на театъра.

Припомняме, че кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички клиенти на ЦГМ, притежаващи карти за 12, 6, 3 месеца, студенти и ученици със заредени 3-месечни карти и всички пенсионери и инвалиди с карти да ползват 50% отстъпка от цената на билетите в театъра.

За целта те трябва да вземат  специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.
Младежки театър „Николай Бинев“  кани всички любители на театралното изкуство да се възползват от намалението и да посетят спектаклите от репертоара.

Програмата на театъра може да видите тук.


 

Всички новини