Той е дяволът!1 час и 20 минути
Превод: Ваня Николова, Михаил Билалов
Режисьор: проф. Здравко Митков
Сценография: Петър Митев


Участват: Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска, Веселина Конакчийска20/01 19.00 (Голяма сцена)
30/01 19.00 (Голяма сцена)
13/02 19.00 (Голяма сцена)
27/02 19.00 (Голяма сцена)


„Той е дяволът!“ 

Автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните име в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда „Молиер“, за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата „Той е дяволът!“ е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова.

Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, който за последно работи в Младежки театър "Николай Бинев" през 2017-а г., поставяйки един от любимите спектакли на българската публика през последните години – „Разделям двойки по домовете“! Сценографията на спектакъла „Той е дяволът!“ е дело на Петър Митев, който също е част от страхотния екип на хита „Разделям двойки по домовете“.

Актьорският състав на комедията „Той е дяволът!“ е меко казано впечатляващ и сме убедени, че прекрасните Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона!

Потопете се в мистерията на спектакъла „Той е дяволът!“, за да разкриете кой е дяволът, има ли изобщо такъв и дали светът около нас е наистина това, което виждаме, докосваме, и на което вярваме.

Билетите за спектакъла „Той е дяволът!“ ви очакват, както на касата на Младежки театър "Николай Бинев", така и онлайн на адрес www.mlt.bg