Сюрприз1 час и 10 минути
Сценичен вариант: Емил Бонев
Режисьор: Емил Бонев
Сценография и костюми: Елена Иванова-сценограф
Хореография: Анна Пампулова


Участват: Николай Урумов, Ивайло Флоров


„Сюрприз“ е спектакъл, който ще ни отведе в София през далечната 1934-а година, когато трудностите не са били по-малко, „всеки е имал грижи в живота – едни големи, друг пък малки, всеки е в беда“, но духът на хората им е позволявал да преминават през тях с повече усмивки, повече танци, повече смях, повече шеги и повече такт. Както пее великият български певец и изпълнител на шлагери от това време Алберт Пинкас „...Я си гледай кефа, я си гледай кефа, и за нас ще дойдат други времена...“

Сценичният вариант и режисурата на спектакъла са дело на Емил Бонев.

Над сценографията на спектакъла „Сюрприз“ работи Елена Иванова, а за хореографията и актьорските умения в танците се е погрижила Анна Пампулова. 

Актьорският състав на спектакъла „Сюрприз“ гарантира много забавление, добро настроение и сериозни количества искрен смях, тъй като „всеки ден без смях е изгубен ден“. За Вашето приятно и весело прекарване в нашия уютен салон ще се погрижат Николай Урумов, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова и акордеонистът Ивайло Флоров, който ще съпровожда актьорите през пиесата със своя акордеон в продължение на целия спектакъл, свирейки някои от най-красивите, известни и незабравими мелодии от първите десетилетия на миналия век.  

​Премиера – 10-и и 20-и февруари, 2021 г.


Медийно отразяване:
Нова постановка по текстове на Чудомир за София от 30-те, „Тази събота и неделя“
Спектакълът „Сюрприз“ с премиера в Младежки театър „Николай Бинев“
Премиера на Сюрприз в Младежкия театър по текстове на Чудомир
Спектакълът „Сюрприз“ в стил „кабаре“ на сцената на Младежкия театър
Младежкият театър обръща поглед към усмивките и градските истории на Чудомир