Островът на съкровищата v1.050 минути
Режисьор: Емил Христов Йорданов


Участват: Георги Иванов Тенев, Емил Христов Йорданов, Силвия Николова Тенева, Десислава Илчева Йорданова, Александър В. Митев

Постановъчен екип:
Драматизация и режисура – Емил Йорданов
2D/3D дизайн и кукли – Арто Чивиджиян
Софтуерна разработка – Любомир Русев
Композитор на основната тема – Георги Стрезов
Саунд дизайн – Любомир Гошев

Актьорски състав:
Георги Тенев, Александър Митев, Десислава Йорданова, Силвия Тенева, Емил Йорданов

Технически екип:
Ателие кукли – Георги Тенев
Тон техник – Себастиен Бауд

Малка Театрална Компания и Сандбокс ви представят първият в света куклен спектакъл, който съчетава в себе си технологиите за смесена и виртуална реалност (MR/VR - mixed reality/virtual reality).
Ако сте готови за приключения, впуснете се с нас в едно вълнуващо пътешествие на ръба на реалностите. Пригответе се за неповторимо изживяване отвъд въображението, в което актьори, кукли и виртуални картини ще се смесят, за да ви отведат на... Островът на съкровищата.
Вижте дали младият Джим Хокинс, ще успее да сбъдне мечтата си, срещнете Дългият Джон Силвър и се запознайте с пиратите от екипажа на легендарният и страховит капитан Флинт.

Спектакълът е базиран на класическия роман на Р.Л.Стивънсън – „Островът на съкровищата”. По време на действието зрителите виждат виртуалните обекти във физическото пространство благодарение на мобилно приложение и VR/AR хедсет. На всеки зрител компанията предоставя такъв комплект за времето на представлението.

Важно:
Не се препоръчва за хора с фоточувствителна епилепсия и фобии. Преставлението е предназначено за зрители над 12 години.

Максимален брой зрители: 20 човека

Трейлър: 
https://youtu.be/3dRei3x_8yU