Денят на детето в Младежки театър „Николай Бинев“

31 Май 2024
Денят на детето в Младежки театър „Николай Бинев“
На 1 и 2 юни Младежки театър „Николай Бинев“ ще създаде истински приказен празник за малките ни зрители. Два дни изпълнени със смях, забавление и щастливи мигове ви очакват на Голяма сцена, Камерна сцена и дори във фоайето на Младежки театър „Николай Бинев“.

Всички знаете кой е Гъбарко и колко е непослушен той, но знаете ли, че на 1 юни ще може лично да се видите и запознаете с него, защото нашият Гъбарко е решил да прави бели на касата на Младежки театър „Николай Бинев“ и да продава билети за спектаклите. Дали ще ги продава или по скоро ще пречи на работата ни, ние не знаем, но сме сигурни, че вие вече нямате търпение да видите вашата любима гъбка Гъбарко!

На 1 юни в 11:00 часа ви очакват приключения и музикални забавления със спектакъла ни „Пипи дългото чорапче“. Знаем, че всички вие много обичате Пипи, често се случва билетите ни да бъдат разпродадени много преди представлението и за това Младежки театър „Николай Бинев“ реши на 2 юни да има още две представления на спектакъла „Пипи дългото чорапче“ в 11:00 и 14:00 часа. Истински празник за малки и големи, нали?

Помислихме и за най-малките ни зрители, които сме сигурни, че много искат да се запознаят с малкото момиченце, което тръгнало през гората, за да иде при баба си, но там я срещнал големият вълк и какво станало в края на приказката ще разберете на 1 юни с кукления ни спектакъл „Червената шапчица“. Очакваме ви на 1 юни в 11:00 и 12:30 часа на Камерна сцена в Младежки театър „Николай Бинев“.

Искате ли да разберете как се правят кукли? Искате ли сами да си направите кукли? Младежки театър „Николай Бинев“ ви очаква във с нашата работилничка за кукли „Направи си приказен герой“. Местата са ограничени и ви молим да запазите своето място на касата на театъра на 1 юни. Нашите сръчковци трябва да са над 5 годишна възраст и да слушат съветите на другия приказен герой, който ще им показва как да си направят куклите.


В следобедните часове на 1 юни на Камерна сцена ви очакват приключенията на „Трите прасенца“. Каним ви в 16:00 и 18:00 часа, за да видим кое прасенце слуша и кое не,да разберем големият гладен вълк ще събори ли къщичките им и какво ще се случи с шапките на нашите прасенца. Билети може да намерите онлайн и на касата на Младежки театър „Николай Бинев“.

На 1 юни сме помислили и за по-големите ни зрители, които обичат театъра и вярват във вечната любов. Каним ви на обновения ни спектакъл „Ромео и Жулиета“ на Голяма сцена в Младежки театър „Николай Бинев“ в 19:00 ч. Нека заедно се потопим в една история за любов, по-голяма от целия сват. Любов като никоя друга!
 
На 2 юни отново ще празнуваме заедно в Младежки театър „Николай Бинев“ с две представления на „Пипи дългото чорапче“ на Голяма сцена в 11:00 и 14:00 часа. Очарователният спектакъл „Гъбарко“ ви очаква със своите бели и ценни уроци на Камерна сцена в 11:00 и 12:30 ч., а в следобедни приключения ще се впуснем със спектакъла „Трите прасенца“ и големия лош вълк.

Очакваме ви!

Всички новини