Отменени спектакли в Младежки театър!

13 Октомври 2020
Отменени спектакли в Младежки театър!
Уважаеми зрители и приятели на Младежки театър,

Налага се да ви съобщим неприятната вест, че известен брой наши спектакли няма да се състоят в рамките на следващите няколко дни.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви молим за разбиране.

В настоящето съобщение публикуваме всички спектакли, които се налага да бъдат отменени за следващи дати, които можете да откриете на сайта на Младежки театър — www.mlt.bg, както и в скоби след всеки споменат спектакъл.

Бихте могли да презаверите билетите си за следваща дата на избрания от вас спектакъл (или за друг спектакъл, независимо на каква цена), с което ще направите голям жест към театъра, за което ще бъдем изключително благодарни. Презаверяването може да стане, както на касата на театъра, така и на телефонен номер 02 939 40 59.

Ако не желаете да презаверите своите билети и предпочитате да получите обратно заплатената сума, то бихте могли да го направите на касата на театъра, ако сте закупили билетите си от касата на театъра, която е със следното работно време:

Понеделник — петък от 08:30 до 19:30 ч.
Събота и неделя от 10:00 ч. до 19:00 ч.
Обедна почивка от 13:30 ч. до 14:30 ч.

Ако сте закупили билетите си онлайн ще получите имейл с допълнителна информация на имейл адреса, с който сте се регистрирали при закупуването на билетите.

Още веднъж поднасяме извиненията си към всеки от вас, който е засегнат по неприятен начин от настоящата ситуация и ви обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да се реваншираме.

Отменените спектакли са:
14.10 „Съблечи се за вечеря“ (Следващи дати — 4-и и 11-и ноември)
17.10 „Някои го предпочитат...“ (Следваща дата — 6-и ноември)
18.10 „Бременските музиканти“ (Следваща дата — 8-и ноември)
22.10 „Съблечи се за вечеря“ (Следващи дати — 4-и и 11-и ноември)
24.10 „Алиса в страната на чудесата“ (Следваща дата — 22-и ноември)
25.10 „Приказка за Рицаря без кон“ (Следваща дата — 15-и ноември) 

Всички новини