Среща с приказни герои и подаръци по случай Деня на детето в Младежки театър „Николай Бинев“

25 Май 2022
Среща с приказни герои и подаръци по случай Деня на детето в Младежки театър „Николай Бинев“
Денят на детето ще бъде отбелязан в Младежки театър „Николай Бинев“ на 29 май и на 5 юни, като посещението на театър ще се превърне в истински празник за малките зрители.

След края на представленията герои от сцената ще прекарат време с малките зрители във фоайето. Децата ще имат възможност да се снимат със своите любимци и да си поговорят с тях.

На излизане от театъра всяко дете ще получи подаръци, осигурени от партньори на Младежки театър „Николай Бинев“ – сп. „Бърборино“, осигурени от Издателство „Фют“ и играчки, осигурени от магазини Хиполенд.

Това ще се случи още на 29 май (неделя)*, със спектакъла за деца на Камерна сцена „Приказка за Рицаря без Кон”* от Марта Гушньовска, режисьор Елжбета Ейсимонт. А след това и на 5 юни (неделя) – на Голяма сцена, с „Бременските музиканти“ от Братя Грим, режисьор Венцислав Асенов.
Началото на представленията е от 11 ч.
 
Билети за „Приказка за Рицаря без Кон“ – 29 май (неделя), 11 ч.: https://bit.ly/38msXDG
Билети за „Бременските музиканти“ – 5 юни (неделя), 11 ч.: https://bit.ly/3yXFsAg
 
Програмата за този сезон на Младежки театър „Николай Бинев“ за деца продължава до 17 юли.
 
*Планираното за 29 май представление „Приказка за Рицаря без Кон” се отменя. Билетите могат да бъдат презаверени за следваща дата или да Ви бъдат върнати парите. За допълнителна информация: 02 988 17 53.

Всички новини