Спектакълът „Монетата“ на Младежки театър „Николай Бинев“ ще открие театралния фестивал „Нова Българска Драма“ в гр. Шумен

11 Май 2022
Спектакълът „Монетата“ на Младежки театър „Николай Бинев“ ще открие театралния фестивал „Нова Българска Драма“ в гр. Шумен
Екипът на спектакъла „Монетата“, автор и режисьор Боян Крачолов, днес ще гостува на нашите прекрасни колеги от Театър Васил Друмев - Шумен, за да вземат участие в театралния фестивал „Нова Българска Драма“! Фестивалът ще бъде открит именно със спектакъла на Младежки театър "Николай Бинев" и всички сме особено развълнувани! 

Пожелаваме успех, както на „Монетата“, така и на всички останали колеги, които ще представят своите спектакли, но най-вече на организаторите от Драматично-куклен театър „Васил Друмев“, които за поредна година създадоха прекрасен празник и повод да бъде оценена съвременната българската драматургия. Радваме се, че тя продължава да вълнува и артистите, и публиката!

Съпреживейте и вие историята на млад, вдъхновен и търсещ успеха писател, който се опитва да разбере кой е и какъв е смисълът на изкуството, литературата, любовта и живота. Намирайки се на ръба между Света на живите и Света на покойниците, тъй като не разполага с единствената приемана от Лодкаря, който трябва да го преведе Отвъд, валута – монета.

Ако не можете да сте в Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ тази вечер, но желаете да се насладите на спектакъла „Монетата“ ви очакваме на 22 юни в Младежки театър „Николай Бинев“!

„Монетата“
Автор – Боян Крачолов
Режисьор – Боян Крачолов
Сценография и костюми – Елена Иванова
Композитор – Каролина Койнова
Участват: Александър Хаджиангелов, Рая Пеева, Стефан Мавродиев, Станка Калчева, Светослав Добрев, Георги Гоцин
Подробности и онлайн купуване на билети: https://bit.ly/3yoONAX

Всички новини