Младежки театър „Николай Бинев“ се завръща у дома с 2 премиери през септември!

01 Септември 2020
Младежки театър „Николай Бинев“ се завръща у дома с 2 премиери през септември!
Несъмнено 2020-а година е трудна и особена година за всеки човек. Година на изпитания и препятствия. За всички, които обичат театъра, независимо като създатели на изкуство или като зрители, настоящата година се оказа едно от най-големите предизвикателства в целия ни живот.

Предизвикателство, с което и до днес се опитваме да се справяме, независимо тъгата от липсата на възможност да се наслаждаме на досега с това, което най-силно обичаме, а именно да създаваме, да гледаме, да чувстваме, да дишаме театър!

След много месеци на притеснения и въпросителни Младежки театър "Николай Бинев" обявява програмата си за месец септември, с която слагаме начало на театралния сезон 2020/2021 г,, и с която се завръщаме у дома.

Всички спектакли от програмата на Младежки театър "Николай Бинев" ще се играят на Голяма и на Камерна сцени, в които ще ви очакваме от средата на месец септември. Месец, в който сме подготвили 2 премиери, които с огромно вълнение бихме желали да представим пред вас – „Той е дяволът!“, реж. Здравко Митков, на 16-и септември и „Бившата мис на малкия град“, реж. Владимир Люцканов, на 23-и и 27-и септември.

Бихме желали да подчертаем, че Младежки театър "Николай Бинев" гарантира, че всички спектакли в театъра ще се проведат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /50%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители.

Билети за всички спектакли ви очакват вече на касата на театъра, която ще работи всеки ден без неделя и понеделник от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и на сайта на театъра – www.mlt.bg 🎭

С препускащи от вълнение сърца чакаме мига, в който отново ще се срещнем с вас за началото на, надяваме се, един по-спокоен, по-приятен и по-наситен сезон. Сезон, в който ще бъдем заедно много по-често.

Липсвахте ни, мили зрители и приятели. Ако и ние сме ви липсвали ще ви очакваме в салоните на Младежки театър "Николай Бинев" през септември. ❤️

Всички новини