Касата на Младежки театър „Николай Бинев“ ще отвори врати на 21-и май

19 Май 2020
Касата на Младежки театър „Николай Бинев“ ще отвори врати на 21-и май
Уважаеми зрители и скъпи приятели на Младежки театър „Николай Бинев“ ,
На първо място бихме желали сърдечно да Ви благодарим за оказаната морална подкрепа през последните 2 месеца. Благодарим на всички над 25 000 души, които „присъстваха“ на нашите онлайн-спектакли, които бяха представени пред Вас с много любов и вълнение.
Щастливи сме, че макар и по този нетипичен за театъра начин, все пак имахме възможност да бъдем заедно с Вас – нашите зрители, заради които правим всичко, което правим. Благодарим Ви за красивите думи, множеството повдигащи духа съобщения и търпението.
Информираме ви, че касата на Младежки театър „Николай Бинев“ ще отвори врати на 21-и май, за да презаверите своите билети или да получите обратно заплатените от вас суми.
Предоставяме ви две възможности, но оставяме на вас избора от коя да се възползвате.
Всеки зрител, който е закупил билет за представление на Младежки театър, може да презавери неизползваните билети и да получи ваучер, който ще важи за представление по избор от репертоара на театъра и ще е валиден до края на настоящата година. По този начин ще окажете невероятна подкрепа на театъра, благодарение, на която ние ще преминем малко по-леко през този изключително тежък период, в който не можем да представяме пред вас спектаклите, които сме създали. Ще бъдем безкрайно благодарни на всеки зрител, който се възползва от тази възможност!
Ако предпочитате да получите заплатените суми обратно, то ние сме осигурили тази възможност и можете спокойно да го направите в рамките на работното време на касата, което ще бъде от 09:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден с обедна почивка от 13:00 ч. до 14:00
Тази информация важи за всички закупени на каса билети за представления на Младежки театър. Ще информираме закупилите онлайн билети клиенти за възможностите за презаверка и връщане на заплатените суми.Нямаме търпение отново да се срещнем и да се потопим заедно в магията на театъра. Още веднъж благодарим за подкрепата и солидарността на всеки, който предпочете да презавери билетите си, тъй като в настоящата ситуация това ще означава много за нас.
Информираме ви, че ако сте закупили билет/и за спектакъл на Младежки театър "Николай Бинев" от сайта на театъра – www.mlt.bg, то вече сте получили имейл с повече информация относно възможностите да презаверите билетите си, с което да окажете изключителна подкрепа на театъра, или да получите обратно заплатените суми по банков път.
Молим ви да проверите в папката „Спам“, ако не откривате нашия имейл. В случай, че смятате, че не сте получили имейл, а сте закупили онлайн-билет/и за несъстояло се представление, ви молим да се свържете с нас на имейл [email protected]
Напомняме, че всеки, който е закупил билета си от касата на театъра, може да го презавери за ваучер или да получи заплатената сума обратно в рамките на настоящето работно време на касата на Младежки Театър Николай Бинев – от 09:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден с обедна почивка от 13:00 ч. до 14:00 ч. Касата няма да работи на официалните почивни дни – 24-и и 25-и май.
Благодарим ви!

 

Всички новини