Младежки театър "Николай Бинев" отменя всички свои представления до 31 март 2021 г. включително.

19 Март 2021
Уважаеми зрители,
Бихме желали да Ви информираме, че на базата на заповед на Министъра на здравеопазването РД-01-173/18.03.2021 г. и записаните в нея въведени противоепидемични мерки, отменя всички свои представления до 31 март 2021 г. включително.
Ако имате закупени билети за представления в посочения период, бихме желали да Ви предложим следните възможности :
– Бихте могли да презаверите билетите си за следваща дата на спектакъла, за който имате билети, както и за всяко друго представление от нашата програма през месеците април и май.
За Ваше улеснение, спокойствие и сигурност Ви информираме, че сме осигурили възможност презаверяването на билетите да се случва не само на място, но и по телефона в рамките на временното работно време на касата на – всеки ден от 10:00 ч. до 19:00 ч. с обедна почивка между 13:00 ч. и 14:00 ч.
Ако желаете да презаверите своите билети за бъдещи дати Ви очакваме на телефони 02 988 17 53 и 02 939 40 59 , както и на място в нашата каса.
Ако желаете, бихте могли и да получите обратно заплатената от Вас сума. Ако това е предпочитаната от Вас опция ще Ви помолим да изпратите имейл на адрес [email protected] със следните елементи в него :
1. Прикачени pdf файлове на ваучерите, които сте получили, ако сте закупили билетите си онлайн или снимка на билетите и касовите бележки, ако сте ги закупили на каса.
2. Трите Ви имена
3. Коя е Вашата банка и IBAN на сметка, към която желаете да бъде изпратена възстановената сума.
Благодарим Ви за подкрепата, топлината и обичта в настоящите предизвикателни за всички времена.
Желаем Ви здраве и до нови скорошни срещи!

Всички новини