Младежки театър „Николай Бинев“ се завръща у дома с 2 премиери през септември!

01 Септември 2020
Младежки театър „Николай Бинев“ се завръща у дома с 2 премиери през септември!
Несъмнено 2020-а година е трудна и особена година за всеки човек. Година на изпитания и препятствия. За всички, които обичат театъра, независимо като създатели на изкуство или като зрители, настоящата година се оказа едно от най-големите предизвикателства в целия ни живот.

Предизвикателство, с което и до днес се опитваме да се справяме, независимо тъгата от липсата на възможност да се наслаждаме на досега с това, което най-силно обичаме, а именно да създаваме, да гледаме, да чувстваме, да дишаме театър!

След много месеци на притеснения и въпросителни Младежки театър "Николай Бинев" обявява програмата си за месец септември, с която слагаме начало на театралния сезон 2020/2021 г,, и с която се завръщаме у дома.

Всички спектакли от програмата на Младежки театър "Николай Бинев" ще се играят на Голяма и на Камерна сцени, в които ще ви очакваме от средата на месец септември. Месец, в който сме подготвили 2 премиери, които с огромно вълнение бихме желали да представим пред вас – „Той е дяволът!“, реж. Здравко Митков, на 16-и септември и „Бившата мис на малкия град“, реж. Владимир Люцканов, на 23-и и 27-и септември.

Бихме желали да подчертаем, че Младежки театър "Николай Бинев" гарантира, че всички спектакли в театъра ще се проведат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /50%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители. Напомняме, че носенето на маски на територията на театъра, включително по време на спектакъла, е задължително на базата на заповед на Министерство на здравеопазването. Предварително Ви благодарим за спазването ѝ.

Билети за всички спектакли ви очакват вече на касата на театъра, която ще работи всеки ден без неделя и понеделник от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и на сайта на театъра – www.mlt.bg 🎭

С препускащи от вълнение сърца чакаме мига, в който отново ще се срещнем с вас за началото на, надяваме се, един по-спокоен, по-приятен и по-наситен сезон. Сезон, в който ще бъдем заедно много по-често.

Липсвахте ни, мили зрители и приятели. Ако и ние сме ви липсвали ще ви очакваме в салоните на Младежки театър "Николай Бинев" през септември. ❤️

Всички новини