Отменени спектакли в Младежки театър през месец декември!

08 Декември 2020
Отменени спектакли в Младежки театър през месец декември!
Уважаеми зрители и приятели на Младежки театър,

Налага се да ви съобщим неприятната вест, че известен брой наши спектакли няма да се състоят в рамките на настоящия месец. 

Отменените спектакли са следните:
09.12 – „Аз, Фойербах“
11.12 – „Някои го предпочитат...“
17.12 – „Bai Ganyo“
18.12 – „Ромео и Жулиета“
20.12 – „Пилето“


Извиняваме се за причиненото неудобство и ви молим за разбиране.

Бихте могли да презаверите билетите си за друг спектакъл по избор, както на място на нашата каса, така а и по телефона – 02 939 40 59, за да не се налага идването ви до театъра. Можете да разгледате нашата програма на сайта ни https://mlt.bg/programa.php.

При желание за възстановяване на сумата ще Ви помолим, ако сте закупилите билетите си онлайн, да ни изпратите информация на имейл [email protected] за Вашата сметка, за да наредим плащане, както и pdf файлове на закупените от Вас ваучери. Нужните данни са:

3 имена
Банка
BIC номер на банката
IBAN 
PDF файловете на закупениет от вас ваучери

Ако сте закупили билетите си на каса ще Ви помолим да дойдете на касата до 18-и декември, 2020-а г., за да ви възстановим сумата в брой. След тази дата ще имаме възможност да възстановяваме заплатени суми единствено по банков път. 

Още веднъж поднасяме извиненията си към всеки от вас, който е засегнат по неприятен начин от настоящата ситуация и ви обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да се реваншираме през идващата, надяваме се по-добра, 2021-а година.


 

Всички новини