Спечелете два полета с парапланер със спектакъла „Пилето“

03 Април 2019
„Пилето“ е спектакъл за възхитителния полет на двама неразделни приятели, чиито очарователни детски копнежи се превръщат в илюзия в света на възрастните.

Отдай се на полет към красивото синьо небе, благодарение на Младежки театър „Николай Бинев“ и Fly Academy – спортният клуб, който сбъдва мечти.

За нас е огромно удоволствие да съобщим, че благодарение на прекрасното партньорство между Младежки театър „Николай Бинев“  и Fly Academy всички зрители на спектакъла „Пилето“ до края на настоящия театрален сезон имат възможност да спечелят два полета с парапланер в тандем с инструктор, осигурени с любезната подкрепа на Fly Academy. 

Единственото, което е нужно е да пуснете своя билет от спектакъла „Пилето“ в специално поставена урна пред входa на Камерна сцена в Младежки театър „Николай Бинев“ след като напишете своето име и телефон за контакти или имейл, на който бихме могли да се свържем с Вас, ако сте сред щастливите победители.

Билети на преференциалната цена от 10 лева може да закупите онлайн на www.mlt.bg, както и от касата на  Младежки театър „Николай Бинев“.

Следващите дати, на които можете да гледате спектакъла „Пилето“ и да се възползвате от шанса да спечелите полет с парапланер са днес – 3 април и 17 май.

„....нашите герои предпочитат съня, бленуването, мечтаенето пред обективния поглед върху сивия свят. Те не просто предпочитат мечтата, а я избират като победен ход срещу Света пълен с алчност, войни, завист и неразбирателство. 
Да, такива хора като мечтателите не оцеляват на тази планета. Пилето, Ал и цялата банда герои на времето си не са в съгласие с тази планета. Уортън, чиято е първоначалната идея за този полубиографичен, изповедален сюжет е от така наречените „битниците”. Те казват: „Спрете Земята! Искам да сляза.” И в нашата версия героите не искат да оцеляват в този контекст, в този усложнен свят и затова му обръщат гръб и отлитат от него... Избират живота в полет, въпреки риска да се разпаднат на атоми в стратосферата, защото знаят, че ще са летели. Ще са имали своя „миг сякаш вечен”.

Всички новини