Програмираният за 17-и ноември спектакъл „Иванов“ НЯМА да се състои.

16 Ноември 2020
Програмираният за 17-и ноември спектакъл „Иванов“ НЯМА да се състои.
Уважаеми зрители,
С огромно съжаление се налага да Ви съобщим, че програмираният за 17-и ноември, вторник,  спектакъл „Иванов“ НЯМА да се състои. 
 
Извиняваме се за причиненото неудобство и безкрайно много Ви благодарим за разбирането. 
 
Бихте могли да презаверите билетите си за друг спектакъл по Ваш избор или да запазите билетите си за следващите дати на спектакъла, които ще бъдат на 8.12, както и през месеците януари и февруари 2021-а г. Закупените билети ще са валидни и през новата календарна година. Презаверката може да се случи, както на място на нашата каса, така а и по телефона – 02 939 40 59 
 
Ако желаете да Ви бъде възстановена заплатената сума и сте закупили билет от касата на театъра, то можете да получите парите си обратно на касата на театъра, носейки закупените билети.
 
Ако сте закупили билетите си онлайн сте получили имейл с допълнителна информация на имейла, с който сте се регистрирали в платформата. Ако не сте получили подобен имейл ще Ви помолим да ни изпратите имейл на адрес [email protected] с информация за Вашата сметка, за да наредим плащане, както и pdf файлове на закупените от Вас ваучери. 
 
Нужните данни са:
3 имена
Банка
BIC номер на банката
IBAN 
 
Още веднъж се извиняваме за причиненото неудобство и Ви молим за разбиране.
 

Всички новини