Сетивно-интерактивен пърформанс в апартамент на Панаир на младите 2017

29 Септември 2017
Сетивно-интерактивен пърформанс в апартамент на Панаир на младите 2017
В този текст Ви представяме следващото пространство – Апартамент Каса, което за първи път е част от Панаир на Младите. Там на 3 октомври в 18:00, 19:30 и 21:00 ще може да се включите в сетивно-интерактивния пърформънс „Скрито-покрито“. Ето как усети пространството Василия Тодорова. 
 

Сетивно-интерактивен пърформанс в апартамент на Панаира на младите 2017

Разхождайки се по оживения булевард „Княз Ал. Дондуков“, пред очите Ви ще се разкрие множество от съвсем обикновени сгради, които по принцип не биха привлекли интереса Ви по никакъв начин, но тази година в една от тях ще се случи нещо невероятно, което ще изненада театралната публика, а именно – сетивно-интерактивен пърформанс, изигран  не на сцената на театъра, а в апартамент.

На 3.10. 2017г. пространството Апартамент  Каса за първи път ще отвори вратите си за „Панаир на младите“, за да бъде сцена на спектакъла „Скрито-покрито“ и да Ви докаже, че между четирите стени на едно на пръв поглед обикновено жилищно помещение можете да изживеете вихър от емоции в рамките на двадесет и пет минути, за които определено няма да съжалявате, че не сте прекарали в някой луксозен ресторант, например.

Апартаментът се намира точно до Младежкия театър, организиращ самото събитие. Когато влезете вътре в пространството, ще изгубите представа за място и време, сякаш сте попаднали не в помещение в центъра на столицата, а в далечен, изолиран от всичко познато свят, който ще отвори сетивата Ви за невижданите досега страни на театралното изкуство.
Малки групи от хора, любопитни да разкрият какво се крие зад всяка една врата на Апартамента, ще влизат вътре, за да разбулят тайните, които това място крие, да изживеят всяка една емоция заедно с актьорите от спектакъла, но най-вече да преоткрият себе си.

Стаите нямат мебелировка, но тя не е и необходима, защото щипка от магията на театъра е единственото, от което има нужда тази необикновена сцена. Във всяка стая пред Вас ще се заформи различен сюжет. От публика ще се превърнете в актьори, от търсещите отговори – в даващи такива и, когато сетивно-интерактивния пърформанс приключи, вече ще гледате на театъра, себе си и всичко, което Ви заобикаля, по един нов и напълно различен начин, защото този път ще сте отворили широко не очите, а сърцето си.

Апартамент Каса Ви очаква!

 
Автор Василия Тодорова

Всички новини