„ТРАНСФОРМАЦИЯ” - танцов хип – хоп спектакъл
Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на НАШИТЕ ИСТИНСКИ ПОТРЕБНОСТИ, ТАКИВА, КАКВИТО СА, С ДНЕШНА ДАТА! Разделен на отделни, различни една от друга ФОРМИ!

Неговото име е „ТРАНСФОРМАЦИЯ”!

„ТРАНСФОРМАЦИЯ ”, защото след като в началото на втория учебен срок изцяло трансформирахме нашият облик и визия, основен приоеритет на всеки един наш хореограф е да предаде важността на това да се променяш, развиваш и да ПОДХОЖДАШ ГРАДИВНО към самия себе си!
„ТРАНСФОРМАЦИЯ ”, защото всяка една единица, има определен „срок на времева и енергийна годност“, след което, ако тя не съумее да се трансформира, просто престава да съществува в оптимална форма.
„ТРАНСФОРМАЦИЯ”, защото за нас тя символизира непрекъснатата чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички Вас, във всяка наша танцова зала.

И най – важното:

„ТРАНСФОРМАЦИЯ”, защото основно достойнство на нашата трансформираща материя е, всяка нейна отделна танцуваща частица да бъде уникална и напълно самопроменяща се, на свой собствен принцип и със свой собствен интензивитет и характер. А отделната танцуваща частица, това е всеки един от Вас! Всяка Ваша мисъл. Всяко Ваше движение. Всяка Ваша мечта. Всяко Ваше усилие. Всяка ваша тревога. ВСЯКО ВАШЕ ВСИЧКО! Това е нашата отделна танцуваща часстица. И наша мисия и най – голямо удоволствие е, тя постоянно да търси своя начин да се трансформира, за да бъде винаги най – добрата версия на себе си.

Всяка.
Отделна.
Частица.
Всяка!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични трансформации през годината!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

На ТОЗИ танцов спектакъл на Тhe Center, те ще направят същото... и още нещо! :)

Както по – горе беше отбелязано, „ТРАНСФОРМАЦИЯ ” е танцов хип – хоп спектакъл в различни форми! Той ще бъде изпълняван в различни градове, в които има танцови зали на The Center. Един наш град, ще представлява една наша форма. И както е нормално да бъде, в следващата наша форма, Вие ще гледате една част от същите танцуващи съставни частици, една част нови такива, но със сигурност, ТОТАЛНО ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ И ТОТАЛНО ДРУГ ОБЛИК:)

„ТРАНСФОРМАЦИЯ” ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Време е за неговата първа форма!

Мястото е град София!

Точната локация: Младежки театър "Николай Бинев" (бул. Княз Александър Дондуков" № 8-10)

Точната дата: 11ти Май, петък

Точният час: 19.30 ч.

Билети можете да намерите на касата на Младежки театър "Николай Бинев", както и в залите, в които хореографите на The Center преподават в гр. София.
*Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 12ти Април 2018 г.

Билетите са ограничени!!!

За повече информация: www.thecenterbg.com

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!