Стажантска програма

Бъди част от PR/Маркетинг екипа на  
Младежки театър „Николай Бинев“
 
С огромно вълнение Младежки театър „Николай Бинев“ дава началото на платена стажантска програма в PR/Маркетинг отдела на театъра. За нас театърът не е само работа и професионален път, а кауза, в която силно вярваме. Кауза, с която се стараем да променяме света около нас и благодарение на която създаваме общност от мечтатели. С развитието на стажантската програма в PR/Маркетинг отдела на театъра се надяваме
да открием още съмишленици, които да станат част от нашето семейство.
 
Продължителността на програмата ще бъде 12 седмици, през които заедно с теб, ще създаваме работния ти график, в рамките на 4-часов работен ден.
 
По време на стажантска програма ще имаш възможност да усвоиш ценни професионални знания, опит и ноу-хау в сферата на връзките с общественосттатрадиционния и дигиталния маркетингкопирайтинга, работата с Photoshopосновни умения в мениджмънта на институция в сферата на сценичните изкуства и създаване на бизнес план в рамките на културната организацияструктура и методи на управление и организация на фестивали, както и принципи на успешната професионална комуникация.
 
В рамките на цялото обучение ще работиш с опитни ментори, които ще те водят, помагайки ти да се ориентираш в непознати територии и които ще са до теб, за да отговорят на всеки твой въпрос.
 
Освен обучение и менторство, ние ти предлагаме:
  • Стажантски договор и 250 лв. брутно месечно възнаграждение;
  • 4-часов работен ден по съвместно създаден график;
  • Участие в множество проекти и кампании от различен характер;
  • Шанс да приложиш знанията и идеите си на практика;
  • Възможност да работиш сред професионални артисти и театрални специалисти;
  • Сертификат за успешно завършен стаж;
  • Възможност за бъдещо професионално развитие в Младежки театър „Николай Бинев“.
Надяваме се именно ти да си човекът, който ще повярва в нашата идея. Ако това, което четеш те вдъхновява, ще се радваме да кандидатстваш в нашата стажантска програма, попълвайки следната АПЛИКАЦИОННА ФОРМА. Не забравяй да ни прикачиш и кратко мотивационно писмо ( до 250 думи), което да вдъхнови и нас, за да изберем точно теб. 
 
Желаем ти успех и нямаме търпение да се срещнем!