Подводие
Спектакълът е част от 11-ото издание на фестивала „Панаир на младите“ – SITE-SPECIFIC THEATRE“

ЛОКАЦИЯ Климатичната инсталация
Интерактивен мултимедиен пърформанс на Николина Недялкова и Любомир Минчев – Zero One

Публиката попада в капсула, носеща се дълбоко из подводието. Там тя ще срещне обитателя на плавателния съд. Той ще бъде водачът на това пътуване, затова е важно новодошлият екипаж
да намери общ език на комуникация с него. Публиката играе важна роля в развитието на събитията, затова с влизането си на борда тя вече няма да е „публика“, а „екипаж“. В Подводието комуникацията е звуково-визуална импровизация. Тя следва развитието на сюжета, заложен в пространството чрез използвания инструментариум – свързани помежду си звукови конструкции и видео инсталации. Екипажът на подводната лодка ще трябва да се справи с разрешаването на загадката, до която ще стигне по време на пътуването. Отговорите ще бъдат там, но ще следва да се предприемат действия, за да завърши това пътуване там, откъдето е започнало. Или пък не съвсем.

Фотограф Гергана Дамянова

 NB: Билетната скица е илюстративна. Закупените от Вас билети за спектаклите от фестивала „Панаир на младите“ – SITE-SPECIFIC THEATRE“ са без фиксирани места, като публиката се настанява на удобни столове в нетипичното театрално пространство.